Oversize Trençkot Nasıl Kombinlenir?

30 Mayıs 20
Image

Oversize Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Star parçanın mevsimi gelmek üzere! Markapia her mevsim yeni tasarımlarıyla yanınızda olduğu gibi en yeni tasarım ve koleksiyonlarıyla hizmetinizde. Her türlü giyim ihtiyacınıza uygun, rahatlığı ve şıklığı ön plana alarak tasarlanmış ürünlerle oluşturacağınız kombinler kurtarıcınız olacak. Tarz sahibi her kadının gardırobunda bulunması gereken kadın dış giyim ürünleri arasında olan oversize trençkotların modası asla geçmiyor. Yıllara adeta meydan okuyan ikonik trençkot modelleri, zamansız giyim ürünleri arasında adından söz ettiriyor. Trençkotlar, şıklıkları ve sundukları rahatlıkla farklı kombinlere, giyim tarzlarına eşlik eder. Oversize trençkot hiç şüphesiz ve tartışmasız listenin üst sıralarına yerleşen parçalardan. İster kot pantolon ile ister keten pantolon ile isterseniz bütün tarzlarda etekler ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz trençkotlar, tişört  ve gömleklerinizle de arzuladığınız uyumu kolayca sağlayacak.

Hem sportif hem de şık giyimde kendine yer bulan tasarımları, kullanışlı özellikleri sayesinde oversize trençkot zarafetin simgesi haline geliyor. Siz de birbirinden şık oversize trençkotlarla şıklık yarışında bir adım ileri geçebilir, zarafetinizle göz kamaştırabilirsiniz. Trençkot ilk bakışta maskülen birer parça olarak görünse de ufak dokunuşlarla en feminen giyim parçalarından biri olan ceketleri, günlük giyimde, ofis şıklığında ya da gece kombinlerinizde rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz. Kadınlar için uygun kombin her zaman ve her şartta oldukça önemlidir, mesela maxi boy elbisenizin üzerine elbisenin aksi renk tonunda giyeceğiniz bir oversize trençkot ile bambaşka bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayakkabınıza uyumlu çantanızı ve gizemli bir etki bırakmanızı sağlayacak gözlüğünüzü de unutmayın. Yine mini boy etek altına kovboy çizme ve üzerine uzun oversize trençkot ile harika bir görünüm elde etmek çok kolay. Gün içerisinde esecek sonbahar rüzgarlarından korunmaya yardımcı olan desenli şalınız ise sizi sıcak tutacak. Ben rahatıma düşkünüm diyorsanız mom jean, sneakers ayakkabı ve trençkot üçlemesiyle kendi tarzınızı ortaya koyarak sportif ve aynı zamanda alımlı da olabilirsiniz. Aynı kombini bol paça pantolonlarla veya havuç kesim pantolonlarla da yapmanız tabii ki mümkün. Yağmurlu havalarda ayakkabı tercihini postallardan yana kullanarak modası hiç kaybolmayacak bir tarzı da yaşatabilirsiniz. Tesettür giyim içinde aranılan kriterleri sağlayan trençkot pardesü veya uzun oversize trençkotlar her yaşa hitap edebilecek modellere sahip. Oluşturacağınız bu kombinleri renk renk fularlar ile çeşitlendirerek şık çantalarla bütünleyebilirsiniz. Erkekler için de durum çok farklı değil aslında. İster spor giyim için, isterseniz takım elbise ile rahatlıkla kullanabileceğiniz oversize trençkotların altına iskarpin ayakkabı veya outdoor ayakkabı dahi giymeniz mümkün. İş yerinde otoritenizi ortaya koyacak giyim tarzınızı bütünlerken, günlük giyim için üzerinize alacağız şık bir mont olarak rahatlıkla kullanılabilir. Yaka kesim modelleri ve boy uzunluğu seçenekleriyle tarzınıza daha uygun hale gelecek birçok çeşit her zaman olduğu gibi Markapia’da sizleri bekliyor.

Önemli Not: 500 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kodunu kullanabilirsiniz.
Önemli Not: 500 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kodunu kullanabilirsiniz.

Kadın Oversize Trençkot Modelleri

Trençkotlar günümüzde ikonik görümlerini koruyan alternatifler bulundurur ancak modacılar yenilikçi tasarımlar ile kişilere göz kırpıyor. Geniş yakalı klasik modellerin yanı sıra bisiklet yakalı trençkot modelleri, cepsiz alternatifler hatta kemersiz çeşitleri bile buluyor. Her renk trençkot vitrinleri süslerken, düz kumaşlı modellerin yanında renkli biyeler ve farklı desenler ekleniyor. Günümüzde ince kumaştan yapılan, mevsimlik rüzgarlıklara trençkot denilebiliyor. Elbette ki klasik tasarıma sahip olan trençkot hala vitrinlerdeki yerini koruyor.

Oversize trençkotların günümüzde birçok farklı boyda tasarımları bulunuyor. Maksi boya sahip olan trençkotlar bileğin birkaç karış üstüne dek uzanıyor, diz boyu alternatifler özellikle etekler de şıklık sunarken en kısa trençkotların ise kalçanın üzerinde bitmesi gerekir. Trençkot boyu seçilirken kadınların giyim tarzlarını, ihtiyaçlarını, kombinlerini ve kıyafet zevklerini dikkate almaları öneriliyor. Trençkotlar uzun ve kısa olmak üzere iki farklı boyda kategoriye sahiptir.


Erkek Trençkot Modelleri

Kadınlar kadar erkeklerin de birbirinden şık ve kaliteli trençkot modellerini tercih edebildiğini söylemek mümkün. Durum böyle olunca farklı renk ve tasarımlardaki trençkotlara olan talepte artış göstermektedir. Hem spor kıyafetler ile hem de klasik kıyafetler ile kombinlenebilecek olan bu ürünler bireylerin son derece şık bir görünüm elde etmesini sağlamaktadır. İşte bu nedenle hem kadınlar hem de erkekler web sitemizde yer alan bu ürünlere kolay bir şekilde sahip olabilmektedir. Sizin için her türlü ayrıntıyı düşünerek ortaya çıkarılan bu tasarımlar ile artık “Ne giysem?” diye düşünmeden oluşturacağınız kombinler sayesinde daha özgüvenli ve daha mutlu günlere yelken açın.

Uzun trençkot diz altından bileklere kadar uzanan farklı boylardaki alternatifleri vardır. Uzun trençkot modelleri bacakları kamufle etmesi ile dikkat çeker. Kısa trençkot ise kalçada biten ve dize kadar uzanan tüm boylar kısa trençkotlar arasında görülüyor. Üstelik güvenli ödeme, uygun fiyat ve hızlı kargo üçlü avantajlarıyla birlikte web sitemizdeki kombin önerileri sizleri bekliyor. Erkek ve kadın trençkotla kombinleyebileceğiniz jean modellerini tek tıkla inceleyin ve siparişinizi verin.