Ramazan Bayramına Özel Fırsatlar

31 Mayıs 20
Image

Ramazan Bayramına Özel Fırsatlar

Ramazan Bayramı alışverişleri için hazırlıklar başladı. Birlik ve beraberlik duygularının arttığı ve yardımlaşmanın çoğaldığı bu dönemde içimizi ayrı bir heyecan ve mutluluk dolduruyor. Sofraların bolluk ve bereketle taştığı ramazan ayı için insanları ayrı bir alışveriş telaşı da sarmaya başlıyor. Daha ramazan ayı başlamadan ihtiyaç listeleri hazırlanıyor ve tüm planlar yapılıyor. Ramazan indirimleri giyim sektöründe de büyük oranlarda görülüyor. Özellikle bayramın yaklaşmasıyla bayramda ne giysem soruları da başlıyor. Ramazan Bayramı yaklaşırken şıklığı elde edeceğiniz kusursuz bir kıyafet alışverişi için yapmanız gereken oldukça basit! İhtiyaç duyduğunuz kaliteyi yakalarken şık kombinleri yaratmak için Markapia.com ürünlerini seçebilirsiniz. Bayram sevinci içinizdeyken en güzel giysiler üzerinizde olsun. İşte tam bu noktada, ramazana özel kampanyalarımızı takip etmenizi tavsiye ederiz. Fırsat indirimlerini yakalayarak ailecek bayram alışverişinizi yapabilirsiniz. Markapia.com sayesinde hem erkek hem de kadın kombinlerinde kusursuz seçenekler sizleri bekliyor.

Ramazan Ne Zaman Başlıyor?

Hicri ve Miladi takvim arasındaki zamansal farklılıktan dolayı ramazan ayı her yıl bir önceki yıldan 11-12 gün daha erken başlamaktadır. 2023 yılında Ramazan 23 Mart’ta başlayacak. Ramazan ayında Kadir Gecesi ise bu yıl 17 Nisan Pazartesi gününe denk gelecektir. 

Ramazan Bayramı Ne Zaman? Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürüyor?

2023 yılında Ramazan Bayramı’nın başlangıcı 21 Nisan Cuma gününe denk gelecektir. Üç gün süren Ramazan Bayramı’nın son günü ise 23 Nisan Pazar günüdür. Resmi olarak kamu ve özel iş yerlerinde bayram tatili geçerli olacak.

Ramazan Bayramı için Alışveriş Tavsiyeleri

Ramazan ayında gıda, mutfak alışverişleri ön planda olurken; Ramazan Bayramı’nda giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişleri artış gösteriyor. Sokaklarda bayram alışverişine çıkmış insanların selamlaşmaları ve tebessümleri ile tüm şehir bayram heyecanına teslim oluyor. Bayramlıklar alınıyor, ütüleniyor, dolapların en güzel yerlerine özenle koyuluyor. İlk bayram sabahı heyecanla bekleniyor.

Bayramlıklar hazırlanıyor hazırlanmasına ancak öncesi kararsızlıklarla dolu bir süreci içeriyor. Bayramda ne giyilir? Bayram alışverişi nereden yapılır? Bayramda giymek için ne alınır? gibi sorular birçok kişinin aklını meşgul etmektedir. Bayramın ilk sabahı giyilen yepyeni kıyafetlerin verdiği mutluluğu sevmeyenimiz yoktur. Misafirliklerin çoğaldığı ve sosyalleşmenin arttığı bu özel bayramlarda güzel görünmek ve iyi hissetmek istiyoruz. Bunun için de kıyafet alışverişine geç olmadan başlamak ve iyi araştırmalar yapmak işinizi kolaylaştıracaktır. Giyim alışverişleriniz için bir ihtiyaç listesi hazırlayarak Ramazan Bayramı’na özel kampanyaları sürekli takip edebilir ve en uygun fiyatlara alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Resmî tatili de değerlendirerek küçük tatil maceralarınızı daha güzel hâle getirebilirsiniz.

Ramazan Bayramı İçin Giyim Önerileri

Peki, birçok ürün arasından ne giyeceğinize karar verdiniz mi? Tavsiyemiz, bayramın enerjisini yansıtacak canlı ve enerjik kombinler yaratmanızdır. Baharın gelmesiyle ısınan havaya uygun kıyafetleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Renk konusunda ise açık ve pastel renk tonlarından seçim yapabilirsiniz. Bayram havasını hissedeceğiniz ve yansıtabileceğiniz stilleri uygulayabilirsiniz. Ayrıca desen ve motifleri çekinmeden üst giyim gruplarında kullanabilirsiniz. Kısaca cıvıl cıvıl kombinler oluşturmanızı tavsiye ederiz.

Şehirde keşfetmediğiniz mekânları keşfe çıkıp arkadaşlarla sokak sokak gezeceğiniz bir günde jean parçalar yine kombinlerinizin yıldız parçası olabilir. Kadın jean tulumlar veya jean elbise modellerini bu bayram denemenizi tavsiye ederiz. Dost ve akraba ziyaretleri yapmaya veya dışarıda bir kafede eski dostlarla bir araya gelmeye hazırlanıyorsanız, şık bluzlargömlekler ve blazer ceketler kombin oluşturmada size yardımcı olabilir. Pantolon seçimlerinizdeyse sizi rahatsız etmeyecek, ince ve likralı jeanleri, chino ve tensel kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. Böylece bahar havasına uygun kumaş ve parçaları giyerek hem rahat hem de şıklığınızla göz alıcı bir görünüm kazanabilirsiniz.

Tesettürlü kadınlar için Ramazan ayı alışveriş fırsatlarıyla doludur. Başta tesettür giyim markaları olmak üzere birçok marka şaleşarp ve tesettür ürünlerinde kampanyalar sunmaktadır. Şal ve eşarp için önerilerimiz; bahara uygun, terletmeyen, hava geçirebilen, açık renk veya pastel renklerde seçimler yapmanızdır. Krep kumaş şal, keten kumaş şal ve medine ipeği şalları baharda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Önemli Not: 500 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kodunu kullanabilirsiniz.
Önemli Not: 500 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kodunu kullanabilirsiniz.

En Güzel Bayram Kombinleri

Bayram zamanları alışverişin en keyifli olduğu günlerdir. Birbirinden renkli kıyafetler raflarda yerini alırken, bayrama özel indirimler de alışveriş heyecanını arttırır. Binlerce seçeneğin ve özel fırsatların arasında kombin yapmaksa kimi zaman zor bir hale gelebilir. Elbiseler, gömlekler, pantolonlaretekler, ayakkabılar ve takılar… İşte sizler için derlenen birbirinden çeşitli bayram kombinleri önerileri!

Basic ve Şık

Zor ve uyumsuz kombinler yapmak istemeyenlere pratik ve bir o kadar da tarz kombin önerimiz var. Güzel bir elbiseyle hem şık hem de sevimli olabilirsiniz. Özellikle bu yıl çiçekli, pileli, uçuş uçuş elbiseler moda. Çiçek deseni sevmiyorsanız da daha düz basic bir elbise tercih edebilirsiniz. Tabii ki ayakkabılarınız ve aksesuarlarınız da çok önemli. Bahar ayında olduğumuz için daha rahat ayakkabılar, kısa botlar tercih edebilirsiniz.

Maskülen

Minimal ve son derece şık görünmek isteyenler de minimal bir kombini tercih edebilirler. Kumaş pantolon, basic bir ceket ve hoş bir gömlekle maskülen bir görünüm oluşturabilirsiniz. Ya da kalem etek ve gömlek kombiniyle de aynı etkiyi yaratabilirsiniz. İllaki gömlek, kumaş pantolon ve ceket giymenize de gerek yok. Düz renkte bir basic tişört, düz bir pantolon ve spor ayakkabılarla da minimal olabilirsiniz.

Pratik ve Göz KamaştıranBir tatil beldesinde olacaksanız bizim tavsiyemiz şık bir şort, gömlek ya da tişört ikilisiyle güzel bir kombin yapmanız. Çünkü tatil beldelerinde hava bayram günlerinde çok daha sıcak olacak. Haliyle bunaltıcı sıcağın çilesini yaşamak yerine daha fresh bir kombinle gününüzü rahatlatabilirsiniz. Aynı zamanda şık aksesuarlar ile kombininize göz alıcı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Maxi Etekler

Bayram kombinleri içerisinde hem ziyaretlerin için uygun hem de ilkbaharı, yazı karşılayabileceğin kombinler de yok değil. Maxi etekler tam da bu noktada imdada yetişiyor. Kendini maxi eteklerin rahatlığına, salaşlığına bırakmak istersen bu parçalar ile yapabileceğin sınırsız kombin var. Hem sade hem şık olmak için maxi eteğinin üzerine şık bir dekolteli bluz ekleyebilirsin. Yaratabileceğin renk uyumunun ise adeta sınırı yok! Rengarenk, cafcaflı bir bluz bunlar arasında çokça popüler. Daha koyu renkleri seviyorsan da denim bir maxi etek ile düz beyaz bir bluz kol kola ilerleyebilir. Yanına da zincirli bir çanta aldın mı kombinin hazır!

Kadınlar için Ramazan Bayramı Kombinleri

Kadınlar için Ramazan Bayramı en az erkekler kadar şıklık ve zarafet anlamına geliyor. Bu nedenle de tercih edeceğiniz kıyafetler size sadece görsel kusursuzluğu değil aynı zamanda konforu da vadediyor. Siz de bir kadın olarak en başarılı Ramazan Bayramı kombinleri için tarzınızı ön plana çıkaracak alternatifleri değerlendirmeye başlayın. Size özel seçenekleri değerlendirmenin şimdi tam zamanı!

Bir kadın olarak sizin için en ideal kıyafet seçeneği etek ve bluz kombini olabilir. Standart bir seçenek olsa da şıklığı ön plana çıkarması nedeniyle ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılaması bu kombinle alakalı kusursuz bir deneyim elde etmenizi sağlar. Farklı etek modelleri ile ideal bir görünüme ulaşabileceksiniz. Görünümünüzü ise renkli spor ayakkabılar ve dökümlü büyük omuz çantalarla tamamlayabilirsiniz. Tüm gözleri üzerine çekmek isterseniz, blazer ceketlerin etkileyici dokusu ve kot pantolonların uyumunu deneyebilirsiniz. Kombinin tamamlayıcılarıysa, basic tişörtler ve sivri burun topuklular olabilir. Ceketinizle uyumlu bir göz makyajı yaparak görünümünüze renk katabilirsiniz. Çanta olarak küçük bir clutch ve aksesuar olarak ise büyük halka küpeler tercih edebilirsiniz. Ramazan Bayramı’nın en şık kadını olmanızı sağlayacak harika modeller için yapmanız gereken sadece Markapia ürünlerinden gözünüze en hoş gelenleri seçmek olacak!

Klasik bir seçenekten ziyade tercihiniz daha spor kıyafetlerse pantolon ve tişört ideal bir kombin olabilir. Bu kombin ile giyim tarzınızı bambaşka bir seviyeye taşıyacak ve ihtiyaç duyduğunuz kusursuz kombinlere sahip olabileceksiniz. Renkleri, modelleri ve sunduğu rahatlığı sayesinde sıra dışı bir kombin elde etmek için size özel bir seçim yapın.

Ramazan Bayramı için En Uygun Kıyafetler

Ramazan Bayramı alışverişinizi en uygun şekilde tamamlamak mı istiyorsunuz? O halde uygun fiyatlar için size çok yakışacak bir seçeneği tercih etmenizi öneriyoruz. Özellikle de Ramazan Bayramı’nın özel anlamlarını kıyafetlerinizle yansıtacak bir yaklaşım için harekete geçin ve eşsiz bir deneyime ulaşın!

Erkekler için Ramazan Bayramı Kombinleri

Türkiye’de ve dünyada heyecanla beklenen bu bayram dini tarafının yanında şıklık ve zarafeti de ön plana çıkaran bir dönem. Erkeklerin bayram namazına giderken en şık kıyafetlerini tercih etmeleri ve gün boyunca şıklık rüzgârları estirmeleri için Markapia ürünleri dikkatleri çekiyor. Şık gömleklerden rahat jean pantolonlara kadar her şey sizlerle buluşmayı bekliyor!

Klasik bir tarzınız varsa ve bu tarzı Ramazan Bayramı için de öne çıkaracaksanız tercihinizi kesinlikle kumaş ve chino modellerinden yana kullanmalısınız. Renk ve model konusundaki çeşitlilik pantolon tercihinizi oldukça kolaylaştıracak! Şıklığı getirecek pantolonla harika bir kombin için gömlek ya da tişört de seçebilirsiniz. Markapia, erkek gömlek modelleri ile bu yazın en şık erkeği olmanızı sağlıyor. Konforlu kesimi ve yaza uygun kumaş yapısı erkek gömlekleri dikkat çeken alternatiflere dönüştürüyor! Yazlık loafer ayakkabılar ve dökümlü tişörtleri kombininizi tamamlamak için kullanabilirsiniz.

Erkek gömlek seçimlerindeyse tamamen zevkinize ve stilinize uygun renk ve desenleri seçebilirsiniz. Büyük akraba ziyaretleri için sade gömlek modellerini veya ekose desenli erkek gömleklerini kullanmanızı tavsiye ederiz. Şayet ağır ve belki biraz da resmî bir ziyaret gerçekleştireceksen takım elbise seçeneklerine göz atabilirsin. Fakat takım elbise giymek ille de sade olmak anlamına gelmiyor. Siyah bir ceket, pantolon ve beyaz gömlek ile eşleştirme yapabileceğin gibi son derece havalı stillere de imza atabilirsin. Mesela beyaz basic tişört, yüksek bel kemer detaylı pantolon ve blazer ceket ile de kombinini yapabilirsin. Şıklığınızı artıracak saat aksesuarlarını da kullanabilirsiniz.Bayram ziyaretlerinizi bitirdikten sonra resmî tatilinizin tadını çıkarmak için kısa tatil planlarınızı uygulamaya geçebilirsiniz. Renkli tişörtleri ve rahat pantolonları kullanmanız için güzel bir zaman! Bir erkek olarak tercihiniz klasik değil spor kıyafetlerse Markapia sayesinde bu kusursuz deneyimi de yaşayabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken sadece jean pantolon ve tişört modelleri için en kaliteli seçenekleri tercih etmek olacak. Şık ve bir o kadar da kullanışlı seçeneklere sahip olmak istiyorsanız kusursuz bir alışverişin keyfini sürebileceksiniz.Markapia.com ailesi olarak, sevdiklerinizle birlikte olacağınız bol şekerli bayramlar..