Burcunuza Göre Hangi Renkleri Tercih Etmelisiniz?

30 Mayıs 20
Image

Burcunuza Göre Hangi Renkleri Tercih Etmelisiniz?

Muhtemelen bazı renklerin ten renginize veya saç renginize uymadığını hissediyorsunuz. Belki de sebepsiz yere turuncu renge katlanamıyorsunuz. Ancak dolabınızda asılı olan tonları yeniden düşünmek isteyebilirsiniz çünkü astrologlara göre burcunuza göre giymeniz gereken belirli renk seçenekleri vardır. Kırmızı gibi bazı renkler dikkat çeker ve özgüven sağlar, mavi ise sakinlik ve yaklaşılabilirlik hissi verir. Burç renginizi öğrenmek için okumaya devam edin ve burcunuza göre 2023'te hangi moda trendleriyle uğraşmanız gerektiğine bir göz atın. Yıldızların rehberliğinde stil bilgisi, Markapia ayrıcalıkları ile sizlerle!

♈️Koç Burcu: Kırmızı





♉️ Boğa Burcu: Yeşil

Minimalist tasarımlardan hoşlanan Boğa kadınları şık ve zarif kıyafetlerden hoşlanırlar. Zaman zaman casual görünmekten de çok hoşlanırlar. Genellikle bakımlı ve sade görünmeyi tercih ederler. Abartıdan ve gösterişten tamamen uzak tarzları ile akılda kalırlar. Boğalar inatçı olmaları ve değişimden nefret etmeleri ile tanınırlar. Bu renk, doğası gereği Boğa'nın dış mekana daha bağlı hissetmesini sağlayacaktır. Boğa burcu sevgiliye veya eşe hediye alınacak ise gömlekjeanceketsandalet gibi seçenekler arasından bir seçim yapılabilir. Bol ve rahat kıyafetleri tercih eden Boğalar, deri, süet ve keten gibi doğal materyalleri severler. Parlak olmayan ancak canlı renklerden hoşlanırlar. Takıları az ama gerçektir. Altın ve gümüşten yanadırlar. Yün şallar, kemerler, eldivenler Boğa kadınlarının gardırobunda mutlaka ve mutlaka bulunur.

♊️ İkizler Burcu: Sarı

Bir İkizler burcuyla arkadaşsanız, ne kadar dışa dönük ve eğlenceli olduklarını bilirsiniz. Neşeli ve güneşli doğaları nedeniyle, sarı onların vazgeçilmez rengidir. Hayes, "Gökkuşağı kadar renkli olan kişilikleri, bu rengin onlara verebileceği parlaklıkla çok daha gelişmiş olacaktır" diyor. Zaten gittikleri her yere pozitiflik yayıyorlar ve sarı rengi görsel olarak da yayabiliyorlar. Nevermore ve Hogwarts'taki üniformalardan ilham ve okul ruhu alarak baklava desenli süveterler, çizgili kravatlar, düğmeli gömlekler, yünlü kabanlar ve montlar, Mary Jane ayakkabılar ve bir evrak çantasından oluşan en muhteşem şık kıyafetleri yaratabilirler. Kaşmiri, ince pantolonları ve ipeği severler. Az sayıda olan aksesuarları şıktır. Limon ve portakal çiçeği gibi taze ve serinletici parfümleri tercih ederler. 

♋️ Yengeç Burcu: Gök Mavisi

Bu tatlı ve hassas burcun zodyakın nihai ev sahibi olarak bilindiğini söyleyebiliriz, bu nedenle mavi renkteyseler sakinleştirici varlıkları her zaman güçlendirilir. Sakin bir pastel ton, yengeç burçlarının ve çevrelerindekilerin kendilerini rahat hissetmelerine yardımcı olacaktır. Pamuklu dokuları sayesinde tercih edecekleri mom jean modelleri ile askılı crop atletleri de kombinleyebilirler. Mom jean modelleri ile sandaletler ya da düz ayakkabıları kombinlerine ekleyerek göz kamaştıran stillere ulaşmaları kaçınılmaz olur. Tüllerin, satenlerin, ince kumaşların hoşuna gittiği yengeç kadını kendini bu kumaşların içinde oldukça güzel bulur. Yengeç burcu şapka takmaktan hoşlanır. Ancak şapkaları kasket tarzı pratik olanlardan değildir. Onlar hasır şapkaları ya da Fransız film sanatçılarının kullandığı büyük şapkaları tercih ederler. Yengeç burçları aksesuar kullanmaktan hoşlansalar da alerjik bünyeleri buna çok müsait değildir. Bu yüzden inci kolyeler ya da ince takılarla yetinirler.

Önemli Not: 500 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kodunu kullanabilirsiniz.
Önemli Not: 500 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kodunu kullanabilirsiniz.

♌️Aslan Burcu : Turuncu

Güneşli eğilimlerini giydikleri şeyle sergileyenler sadece İkizler değil. Güneş tarafından yönetilirler, herhangi bir odayı nasıl aydınlatacaklarını ve enerjilerini diğerlerine ilham vermek ve motive etmek için nasıl kullanacaklarını biliyorlar. Turuncu onlara hayatın sunduğu tüm iyimserliği ve neşeyi hatırlatıyor. Aslan kadını ayakkabısından gömleğine kadar her şeyiyle ağır olmayı sever, pahalı markalardan giyinmeyi tercih eder. Yün ve saten kıyafetleri beğenirler. Saten pijamalar vazgeçilmezleridir. Pırlanta, ve altın sıkça kullandıkları aksesuarlardır. Parfüm olarak tercihleri ise lavanta ve narenciye ağırlıklı parfümlerdir.

♍️ Başak Burcu: Gri






♎️ Terazi Burcu: Pembe





♏️ Akrep Burcu: Siyah




♐️ Yay Burcu: Mor





♑️ Oğlak Burcu: Lacivert

Oğlaklar ciddi, iş odaklı insanlardır, bu yüzden profesyonelliklerine hitap eden renklerde başarılı olurlar. Laciverti tavsiye ediyoruz çünkü bu iş yapma becerileri konusunda daha özgüvenli hissetmelerine yardımcı olacak. Ve bu pratik işaret işleri basit tutmayı sevdiğinden, koyu mavi gibi nötr bir renk, bir kıyafeti bir araya getirirken varsayımları ortadan kaldıracaktır. Bir blazer ceket alarak üşümeden croplar ile şık bir görünüm elde edebilirler. Büyük beden trençkotlar, korseler ve platform ayakkabılarla büyük ölçüde klasik kalacaklar.

♒️ Kova Burcu: Bej

Kova burçları, sosyal yaşamı derinden önemseyen ve genellikle başkalarına ilham vermek isteyen büyük düşünürlerdir. Ünlü bir düşünür bu rengin kendilerini sadece daha rahat hissetmekle kalmayıp aynı zamanda içinde bulundukları durum ne olursa olsun sakin ve toparlanmış hissetmelerine yardımcı olduğunu söylüyor. Bej ile yapılan kombinler arasında günlük kombinler, abiye kombinleri, ofis kombinleri, özel gün ve gece kombinleri ve spor kombinleri yer almaktadır.  Kahverengi pantolon üzerine bej rengi gömlek, kahverengi etek üzerine bej rengi bluz veya bej etek üzerine kahverengi bluz kombinleri yapılabilir.  Özellikle kışın bej rengi bir kaban ile bej rengi bir çizme sizleri oldukça havalı gösterecektir.

♓️ Balık Burcu: Lila





Moda trendleri her zaman gelişiyor ancak burcunuzun rengini Markapia.com ile keşfetmek, size uyum sağlayacak mükemmel stili bulmanıza yardımcı olacaktır. 2023'te ruhunuza hitap eden renklerle bağlantı kurduğunuzu göreceksiniz..