2020 Yaz Erkek Giyim Modası

29 Mayıs 20
Image

2020 Yaz Erkek Giyim Modası

2020 yaz erkek giyim modası içerisinde capcanlı renkler sizlerle birlikte olacak. Sokak modasının ana akımlara girdiği bu dönemde önce çıkan bazı trendler sayesinde sizler de stilinizi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz.

Çim Yeşili

Botanik bahçelerinin parçası gibi duran ve tropik esintiler taşıyan canlı yeşil renkli tişörtlerden pantolonlara kadar yeni sezonda bu tür tasarımlara sık sık denk gelebilirsiniz. Yeşilin parlak tonu olan bu rengi jean veya sütlü kahve tonlarındaki bir pantolon modeliyle birlikte kombinleyebilirsiniz.

Pembe

Pembenin en sıcak ve tatlı tonları 2020 yılında erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Tatlı bir pembe tonu olan sıcak pembe rengini bahar aylarında buz mavisi gömleğiniz ile birlikte kullanabilirsiniz.

Sarı

Hardal sarısının biraz daha canlı bir tonu bu yıl moda olacak. Havaların ısınmasıyla birlikte stilinize canlılık katmak isteyenlerdenseniz sizler de hardal sarısına benzeyen renkleri stillerinizde bol bol kullanabilirsiniz. Tütün rengi ve denim mavisiyle eşsiz bir uyum yakalayan bu sarı rengini polo yaka tişörtlerde de sık sık tercih edebilirsiniz.

Leylak

Geçtiğimiz yılın ilkbahar yaz modasında kendisini belli eden lila rengi yeni sezonda da erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alacak gibi gözüküyor. Açık ve mint yeşiline alternatif olarak ortaya çıkan bu rengi ince V yakalı kazakların içerisinde gömlek olarak kullanabilirsiniz. Koyu mavi tonlardaki bir jean pantolon ile de stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Monokrom Stiller

Yeni sezonda krem, taba ve gri gibi renkler bol bol kullanılacak. Takım elbise modelleri içerisinde de sık sık bu renklere denk gelebilirsiniz. Siyah, füme ve lacivert gibi koyu renk takımlarınızı bahar aylarının gelişiyle birlikte dolabınıza kaldırıp açık renk parçalarına bir şans tanıyabilirsiniz. Zamansız renkler arasında bulunan bu renkler ile tepeden tırnağa farklı bir stil oluşturabilmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

2020 modası kadınlarınki kadar renkli ve cesur gözüküyor. Kadınların vazgeçilmezi olan leopar desenler de artık erkeklerin dünyasına giriyor. Ünlü moda tasarımcıları tarafından tasarlanan rengarenk desenler ile son derece renkli bir yıl geçecek gibi gözüküyor.