2020 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

29 Mayıs 20
Image

2020 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Rotasını modadan asla ayırmayan kadınlar şimdiden 2020 ilkbahar / yaz trendlerini mercek altına almaya başladı. Acaba neler moda olacak ve neler gözden düşecek soruları ise bir bir yanıtını bulmaya başlıyor. Elbette trendlerin tamamı sizi memnun etmeyebilir çünkü size uygun olmayabilir. Ancak yine de moda kapsamında hayatımıza girmeyi başarmış olan trendler hakkında fikir sahibi olmakta fayda var.

Neon Renkler

Mevcut renklerin satürasyonu artıyor ve ortaya gerçekten çok çarpıcı olan tonlar çıkıyor. Bu yaz boyunca hatta sezonun sonunda bile neon renkleri sıklıkla görmeye şimdiden hazır olmanızda fayda var. Canlı renklere olabildiğince yer vermeye çalışın ve pastel tonlardan da bir o kadar uzak durun. Bu sayede modaya ve trendlere uygun kombinler hazırlamak sizin için çok kolay olacak.

Çizgiler Fora!

Geometrik desenler kimi zaman trend oluyor ve kısa zamanda da yerini farklı desenlere bırakıyor. Yeni sezonda ise çizgili kıyafetlerin altın çağını yaşamaya başlayacağını söyleyebiliriz. Bir anlamda 2020 yaz sezonunun çizgilerin sezonu olacağını da belirtmek mümkün! Yeni sezonun trendleri arasında en çok tercih edilen bu olacak. Çünkü kuşkusuz herkesin gardırobunda mutlaka birkaç farklı çizgili kıyafet bulunuyor.

Asimetrik Fırfırlar!

“Hem fırfır hem de asimetri mi” dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak asimetrik fırfırların yeni sezona adeta damgasını vuracağı bilgisini aktaralım! Kıyafetlerin sadece bir bölümünde kullanılan fırfırların dağınık bir hat çizmesi tahmin edebileceğiniz gibi ortaya son derece dinamik bir görünümün çıkmasını sağlıyor. Tarzınıza dinamizm kazandırmayı düşünüyorsanız tam zamanı! Fırfırlı kıyafetleri hemen mercek altına almaya başlayın.

Şortlar Kısalıyor!

Hatta neredeyse Brazil kesim iç çamaşırına dönüşüyor da diyebiliriz. Şortların boyları yeni sezonda daha da kısalıyor. Bu kadar kısa şortları kullanmanın cesaret istediği aşikar ancak en azından tatil kombinlerinizde bu trendi tercih edebilirsiniz. Moda ikonlarına baktığımızda kısa şortların üzerine payetlerle süslenen ışıltılı kıyafetleri giydikleri göze çarpıyor. Bu bilgi belki size ilham verebilir ve yaratıcı kombinlere imza atabilirsiniz. Bu arada 2020 ilkbahar/yaz sezonu trendlerini yansıtan en şık parçaları elbette ki sitemizden temin edebilirsiniz.